ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ...!!!

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.




Το τραπεζικό πλιάτσικο από μία συμμορία η οποία βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό καθεστώς το οποίο λυμαίνεται το υλικό αλλά και έμψυχο δυναμικό της μητέρας των μητέρων μας Ελλάς. Υφαρπάζουν την περιουσία του Έλληνα πολίτη και πετάνε κυριολεκτικά στο δρόμο οικογένειες με μέλι ΑΜΕΑ μικρά παιδιά  και ηλικιωμένους ανθρώπους  χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ένα δείγμα από τους 110.000 και πλέον πλειστηριασμούς είναι και αυτός που παραθέτω...                  







Στην εν λόγω υπόθεση η  κατακυρωτική έκθεση που συνέταξε ο Συμβολαιογράφος , πρόκειται για ακίνητο πρώτης κατοικίας όπου βγήκε σε πλειστηριασμό  και πλειοδότης ήταν μια εταιρεία με την επωνυμία <<PHX ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ>> όπου εδρεύει στην Αθήνα Ιδρύθηκε16/11/2020 και έχει έναν μοναδικό μέτοχο..














Ποια είναι όμως η εν λόγω εταιρεία που άρπαξε το σπίτι αυτής της οικογένειας από πλειστηριασμό ποιοι είναι οι μέτοχοι της και εάν έχει τα κεφάλαια για να αγοράσει το εν λόγω ακίνητο ; Το καταστατικό της εν λόγω εταιρείας είναι αποκαλυπτικό του μεγέθους του Οικονομικού Σκανδάλου μια και πρόκειται για κλασική περίπτωση Φοροδιαφυγής και ξέπλυμα χρήματος.

Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εν λόγω εταιρείας ανέρχεται στις 25.000 ευρώ με έναν μοναδικό διαχειριστή προφανώς μπροστινό υπάλληλο της ίδιας της τράπεζας και το ερώτημα που τίθεται είναι πως γίνεται με ταμείο 25.000 ευρώ να έχεις αγοράσει ακίνητο αξίας 259.001 ευρώ και προφανώς δεν είναι το μόνο...Αναρωτιέμαι ποιος ορκωτός λογιστής βάζει την υπογραφή του και ποιος υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ δεν καλεί τον εν λόγω μπροστινό να δώσει εξηγήσεις πως αγοράζουν ακίνητα όταν δεν παρουσιάζουν στα οικονομικά τους στοιχεία αυτά τα ταμειακά διαθέσιμα.

Το ακόμη πιο απίστευτο της εν λόγω εταιρείας είναι πως παρουσιάζει στον ισολογισμό της ζημιές την ώρα που αγοράζει ακίνητα χιλιάδων ευρώ...Δείτε τα δημοσιευμένα οικονομικά της στοιχεία αλλά και την έκθεση του ορκωτού λογιστή.

Η εταιρεία αυτή πλειοδοτεί  σε πλειστηριασμούς ακινήτων, όπου τους πλειστηριασμούς  επισπεύδει η συνεπώνυμή της PHOENIX NPL FINANCE Της ανύπαρκτης έδρας του Δουβλίνου, εταιρεία στην οποία η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε  φέρεται ότι μεταβίβασε δια τιτλοποιησης τα κόκκινα δάνεια μας....

Η PHX κτηματική με έδρα την Αθήνα, η οποία Συνεστήθει με 25.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο , έλαβε  20.000.000 ευρώ ομολογιακό δάνειο με εγγύηση τα δάνεια που δήθεν αγόρασε η ΕΕΔ, PHOENIX NPL FINANCE DAC .



Η PHX ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. 

ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΩΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ,  ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ…???


Όσο εμείς Συνέλληνα μου μένουμε αδρανείς και δείχνουμε ανοχή σε ότι το καθεστώς εμπράκτως πράττει εναντίον μας τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να υφαρπάζουν εθνική και ιδιωτική περιουσία.

Όσο δεν ενωνόμαστε μέσα σε ένα καθολικό λειτουργικό πλαίσιο της ίδιας της φυσιολογίας μας που μόνο τα 33+2  Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα μπορούν να δημιουργήσουν τόσο το καθεστώς θα απομυζεί την ενέργειά μας με ότι αυτή παράγει…Ένωση Ελλήνων απανταχού με έναν κοινό στόχο και σκοπό την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ του ανθρώπου απανταχού…!!!


ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer
==========================
GOOGLE plus:
https://plus.google.com/+artemiossorrasArtemisSorras/posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6970566052
email:manos180474@gmail.com
https://emmanouilchatzidimitriou.blogspot.com/
Twitter: https://twitter.com/EmmanouilChatz2

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
KOS WEATHER

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια...!!!

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ