ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Σιωνισμός τεκτονισμός ένα και το αυτό…!!!

 Σιωνισμός τεκτονισμός ένα και το αυτό…!!!




Η πλανητική κυβέρνηση προκειμένου να χειραγωγεί την ανθρωπότητα είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια, το κλαμπ Mπιλντερμπέργκ και η τριμερής, είναι αυτοί που καθορίζουν ποιος θα κυβερνά την κάθε χώρα, για πόσο ένα κόμμα θα παραμένει στην κίβδηλη εξουσία, ποιος ηγέτης θα καταργηθεί, ποιος θα μπει στο χρονοντούλαπο της αναμονής και για πόσο, ποιος θα αναρριχηθεί και με ποιους όρους,  ποια προσωπικότητα θα διαβληθεί, ποια θα χαθεί σε ατύχημα, ποια θα αυτοκτονήσει, ποια θα δολοφονηθεί απροσχημάτιστα, πού θα γίνει πραξικόπημα και πότε θα γίνει, πότε και πού θα εγκατασταθεί  δικτακτορία και πόσο θα διαρκέσει, πότε θα αλλάξει κάποιο πολίτευμα και με ποιο θα αντικατασταθεί, σε ποια περιοχή του πλανήτη θα προκληθεί τοπική σύρραξη, ποια έκταση θα πάρει, ποιος θα επιτεθεί σε ποιον, αφού πρώτα χρηματοδοτήσουν και τις δύο πλευρές, ποια συμμαχία θα υπογραφεί, ποιος και που θα κάνει απόβαση, πότε θα ανέβει ο χρυσός, πότε θα πέσει το δολάριο, ποιος θα πεινάσει ποιος θα χορτάσει και εν κατακλείδι ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Όλες οι προσωπικότητες που αυτή τη στιγμή ηγούνται είναι εβραιοσιωνιστές μέλη 

του σκωτικού τεκτονικού δόγματος.

Διαθέτουν βεβαίως αντιπροσώπους σε όλες τις χώρες του πλανήτη, και εντός της μητέρας των μητέρων μας Ελλάς.

Αυτοί είναι πίσω από την ατζέντα της Τουρκίας η οποία περιέχει τον περιορισμό της Ελληνικής επικράτειας νοτίως της Κατερίνης και δυτικά της Εύβοιας.

Κατοχή εκτεταμένων Ελληνικών εδαφών στη δυτική Θράκη και στη Μακεδονία. Κατοχή των Ελληνικών νησιών του αιγαίου. 

Αυτά προβλέπουν τα σχέδια του γενικού επιτελείου στρατού της Τουρκίας, του Τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, του ανώτατου συμβουλίου άμυνας της γειτονικής μας χώρας.


Αυτοί είναι πίσω από την διεθνής οργάνωση η οποία προωθεί την αυτονομία της Κρήτης με έδρα την Ολλανδία όπως βλέπουμε στην φωτογραφία.






 

Είναι γνωστό πλέον που εδρεύει το ΚΙΣΣ το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο το οποίο είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου κράτος εν κρατεί δηλαδή , εντός της μητέρας  των μητέρων μας  Ελλάς.       Εδρεύει στην μεγάλη τεκτονική στοά Ελλάδος Αχαρνών 19 και Σουρμελή 2. 

Είπαμε σιωνισμός τεκτονισμός ένα και το αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με ότι κατέθεσε στο εφετείο Χανίων ο κύριος Ιωάννης Φουράκης η τεκτονική στοά Αχαρνών διενεργούσε κατασκοπεία εις βάρος των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων κατά την διάρκεια των κρίσιμων για το έθνος ημερών της επιδρομής του αττίλα στην Κύπρο ειδοποιούσε την διοίκηση των Αμερικανικών  βάσεων Κρήτης για τις κινήσεις της Ελληνικής αεροπορίας και του Ελληνικού  στόλου με συνέπεια να παρεμποδιστούν τα  7 τάγματα  τα οποία  έστειλε ο Παπαδόπουλος  στην Κύπρο και απέτρεψαν την προσέγγιση του Ελληνικού στόλου στη μεγαλόνησο, βέβαια είχαμε και την πτώση μεταγωγικού αεροπλάνου  στο οποίο επέβαιναν Έλληνες αξιωματικοί και οπλίτες οι οποίοι εφονεύθησαν όλοι πλην ενός.

Αυτό ήταν απόρροια των ηλεκτρονικών παρεμβολών που έκαναν οι Αμερικανοί στα Ελληνικά αεροπλάνα.


Αλήθεια έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι Έλληνες ποιος είναι ο σκοπός των Αμερικανικών βάσεων εντός της μητέρας των μητέρων μας Ελλάς?  και γιατί το ανεχόμαστε από τη στιγμή που πράττουν εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων?


Ουσιαστικά πρόκειται για τηλεπικοινωνιακές ηλεκτρομαγνητικού και  ήχοφασματικου πεδίου βάσεις, οι οποίες εκμεταλλεύονται τα τελλουρικά ρεύματα πού υπάρχουν εντός της μητέρας  μας Ελλάς.


Νέα Μάκρη, Πεντέλη, Κρήτη, Ακτίου, Αλεξανδρούπολη, Κύπρος.


Κρατώντας το έθνος κρατάς δέσμιο ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι Αμερικανικές βάσεις δεν είναι άλλο πέραν από προπύργιο του σιωνισμού.


Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους εθνικούς μειοδότες.

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τους Δούρειος ίππους εντός της μητέρας των μητέρων μας Ελλάς.

Όσο η διακυβέρνηση δεν βρίσκεται σε αμιγώς Ελληνικά χέρια δεν πρόκειται να αλλάξει η πτωτική πορεία.


Ο σιωνισμός είναι προαιώνιος εχθρός της Ελληνικότητας.

Πάντα χρησιμοποιεί αφελή  θύματα  χειραγωγώντας τα.

Φτιάχνει υποκατάστατα οργανώσεων προκειμένου να εισβάλει σε έναν κοινωνικό χόρο και να τον ελέγχει, τοποθετεί υποχείρια του παντού κάτω από ετερόκλητες ιδιότητες, χρησιμοποιώντας κατά προτεραιότητα εβραίους, καθόσον κατά κοινή ομολογία δεν υπάρχει εβραίος που να μην είναι σιωνιστής, κάτι το οποίο αναφέρουν οι ίδιοι στα δικά τους περιοδικά.

Ο σιωνισμός δεν ενδιαφέρεται ούτε για ιδεολογίες ούτε για φρονήματα ούτε για πεποιθήσεις θρησκευτικές, ενδιαφέρεται μόνον να ελέγχει ,να χειραγωγεί, να υφαρπάζει με σκοπό την πλανητική κυριαρχία, όντας ξενιστής πάνω στην Γαία Δήμητρα.


Πρέπει να καθαρίσουμε τα του οίκου μας, πρέπει να αναλάβουμε στα χέρια μας την διακυβέρνηση της πολύπαθης μητέρας μας Ελλάς.


Είναι όλα έτοιμα, και με ηνίοχο το απόλυτο λειτουργικό πλαίσιο των αξιακών πρωτοκόλλων θα δομήσουμε νόμους που θα διασφαλίζουν την αλήθεια του δικαίου σε όλα τα πεδία και επίπεδα.


Βιώσαμε προδοσίες , γενοκτονίες ,μετανάστευση , ανέχεια , ποτίσαμε την Γαία με άφθονο Ελληνικό αίμα, Ας βάλουμε ένα τέλος , και επιτέλους να ενωθούμε εμείς οι Έλληνες, γιατί μέχρι τώρα το καθεστώς πατάει πάνω στην διάσπαση μας , προκειμένου να πράττει εναντίον του γένους μας, εναντίον του Έλλην ανθρώπου.


Ελλήνων Συνέλευσις ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός που φέρει ελεύθερους νόες, οι οποίοι πράττουν με ανιδιοτέλεια και διασπείρουν το καθολικό μήνυμα ένωσις, πάνω από έναν κοινό στόχο και σκοπό, την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ του ανθρώπου, υλικά και πνευματικά…!!! 


Πηγή

Βιβλιογραφία Κυριάκου Ι. Διακογιάννη

Ιωάννου Π. Φουράκη 


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.








 
 



ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer
==========================
GOOGLE plus:
https://plus.google.com/+artemiossorrasArtemisSorras/posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6970566052
email:manos180474@gmail.com
https://emmanouilchatzidimitriou.blogspot.com/
Twitter: https://twitter.com/EmmanouilChatz2

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
KOS WEATHER

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια...!!!

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ