ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ξεχάστε το κρέας και τα γαλακτοκομικά, θα τρώτε ζωύφια...!!!

 Ξεχάστε το κρέας και τα γαλακτοκομικά, θα τρώτε ζωύφια.








Αυτό που νιώθουν οι Ολλανδοί αγρότες είναι οι επιπτώσεις της Μεγάλης Επαναφοράς, του μεγαλομανούς σχεδίου του WEF για «επαναφορά» (δηλαδή, αναδιάρθρωση ή μεταμόρφωση) ολόκληρου του πλανήτη και ολόκληρης της ανθρωπότητας πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ηθικά, τεχνολογικά, πνευματικά και βιολογικά. Το WEF κινητοποιεί με τα ισχυρά του δίκτυα πολιτικών, ακαδημαϊκών, επιστημόνων, τιτάνων των επιχειρήσεων, συμμάχων των μέσων ενημέρωσης, θρησκευτικών ηγετών και ακτιβιστών του AstroTurf για να μας οδηγήσουν στο Οργουελικό μέλλον της Ατζέντας 21.

Σε αυτό το μέλλον που οραματίζονται οι ελίτ του UN-EU-WEF, εσείς και εγώ (και άλλοι σαν εμάς) θα τρώμε ζιζάνια και ζωύφια και «έξυπνα» εργαστηριακά τρόφιμα από ζιζάνια, ζωύφια, φύκια και βακτήρια. Αλλά μην ανησυχείτε. θα φτιαχτεί να μοιάζει, να μυρίζει, να αισθάνεσαι ότι έχει γεύση σαν αληθινό κρέας ή έτσι μας διαβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, μην στοιχηματίζετε ότι το μενού τους θα περιλαμβάνει το ίδιο φαγητό. Τα γιοτ, τα τζετ, τα ρετιρέ και τα ανακτορικά κτήματα του Νταβός σίγουρα θα συνεχίσουν να σερβίρουν την κουζίνα πέντε αστέρων που έχουν συνηθίσει και την οποία πιστεύουν ότι δικαιούνται.

Τον Ιανουάριο του 2019, το WEF κυκλοφόρησε με την έκθεσή του για τις Εναλλακτικές Πρωτεΐνες, μέρος της σειράς του «”Κρέας: το μέλλον”(Meat: the Future)». Σύμφωνα με αυτήν την έκθεση του WEF, η διατροφή με βάση τα ζωύφια έχει πολλά να προσφέρει – για τον μαζάνθρωπο, δηλαδή:

Τα έντομα έχουν επίσης λάβει μεγάλη προσοχή, ιδίως επειδή μπορούν να εκτραφούν με ζωοτροφές που είναι ακατάλληλες για τα ζώα και οι οποίες διαφορετικά θα σπαταλούνταν ή θα είχαν χαμηλή οικονομική αξία, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο «κυκλική» αγροτική οικονομία. Η καινοτομία σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνει την ανακάλυψη και την διερεύνηση νέων ειδών εντόμων με αξία για την παραγωγή τροφίμων και τις εξελίξεις στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παραχθούν οικονομικά σε κλίμακα. Τα έντομα μπορούν να καταναλωθούν στην φυσική τους κατάσταση, αν και για να αυξηθεί η αποδοχή σε καλλιέργειες όπου η κατανάλωση εντόμων δεν είναι παραδοσιακή, υπάρχει επίσης έρευνα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που περιέχουν έντομα σε διαφορετική μορφή, για παράδειγμα ως αλεύρι.

Το promo του WEF για το 2019 για νόστιμα ζωύφια με στόχο τη διάδοση μιας ιδέας που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Το 2013, για παράδειγμα, το The New American έγραψε σε μια νέα έκθεση με τίτλο «Βρώσιμα έντομα» που δημοσιεύτηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) για να πουλήσει τους κρεατοφάγους πληθυσμούς του ανεπτυγμένου κόσμου με βάση μιας “βιώσιμης” διατροφής με ερπετά και έντομα. δίαιτα crawly. Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση του FAO δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Wageningen στην Ολλανδία. Ναι, το ίδιο Wageningen που είναι ο ιστότοπος της νέας Παγκόσμιας Γραμματείας Συντονισμού (GCS) του WEF για τους Κόμβους Καινοτομίας στα Τρόφιμα της Συμμαχίας Δράσης για τα Τρόφιμα (FAA).

Χωρίς αγρότες, χωρίς φαγητό.

Ίσως αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο θέμα και όχι μόνο για τους Ολλανδούς αγρότες. Οι αγρότες στην Δανία, το Βέλγιο, την Γερμανία και την Γαλλία αντιμετωπίζουν την ίδια μοίρα, όπως και οι αγρότες στον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σρι Λάνκα, την Γκάνα, την Βραζιλία, την Αιθιοπία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι παντού γίνονται στόχος των παγκοσμιοποιητών για καταστροφή και αφομοίωση σε «επεκτάσιμες» εταιρικές μεγαλοκαλλιέργειες-μονοκαλιέργειες τύπου Κίνας.

Αν επιτραπεί στους παγκοσμιοποιητές να πετύχουν, εκατομμύρια ανεξάρτητες οικογενειακές αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε όλο τον κόσμο θα εξαφανιστούν και θα αντικατασταθούν από μερικές δεκάδες κυβερνητικά ευνοημένες εταιρίες. Στην συνέχεια, με βάση κάτι που μοιάζει με το σύστημα «κοινωνικής πίστης» της κομμουνιστικής Κίνας, το πολιτικό γραφείο κυβέρνησης-εταιρειών θα είναι σε θέση να καθορίσει εάν εσείς και η οικογένειά σας παίρνετε φαγητό, καθώς και πότε το παίρνετε, τι είδη φαγητού παίρνετε και σε ποιες ποσότητες.

Αυτή είναι μια συνταγή για την απόλυτη τυραννία και κάτι που όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

https://terrapapers.com/ksechaste-to-kreas-tha-trote-zoyfia/


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.








 
 



ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer
==========================
GOOGLE plus:
https://plus.google.com/+artemiossorrasArtemisSorras/posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6970566052
email:manos180474@gmail.com
https://emmanouilchatzidimitriou.blogspot.com/
Twitter: https://twitter.com/EmmanouilChatz2

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
KOS WEATHER

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια...!!!

Τα funds υπογράφουν συμφωνητικά με δικαστικούς επιμελητές και ζητούν προμήθεια

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ